<$BlogRSDURL$>

Thursday, March 25, 2004

hmm.. baru balik dari St. Louis.. nak kata penat, tak jugak sebab asyik tidur dalam kereta jer.. hehe.. ^_^.. anyway.. meh neo citer sepanjang perjalanan di St. Louis.. well.. dah sampai di sana.. makan nasi dulu berlaukkan sambal ayam.. lepas tu baru pergi ke Gateway Arch.. dah sampai di sana.. tengok arch tu tinggi jugak.. ingat tak boleh masuk ke dalam.. tapi boleh.. dah masuk dalam tu.. beli tiket untuk naik ke tingkat atas sekali naik "tram".. nak naik atas tu ambik masa 4 minit. Dah sampai di atas, ambil gambar di luar guna handycam... satu gambar St. Louis di bahagian Missouri dan satu lagi di Illinois. Tiba-tiba jer, bergoyang kat atas tu.. alamak.. adik pun dah takut.. citer macam-macam.. runtuh la.. bla-bla.. anyway.. lepas tu turun ke bawah..pada keesokan harinya.. neo pergi ke Art Museum di Forest Park, tak jauh dari St. Louis. Tengok gambar-gambar, potrait, patung, dan paling bestnya, tengok mummies yang real dari Egypt!! Okeh semua.. tune for more.. wassalam.. ^_^..

Friday, March 19, 2004

Well.. this is my 1st time I write a post.. I hope you all enjoying what happened in my life..
Fuh.. betapa syoknya hari Rabu.. tengok movie "Apollo 13".. memang sungguh best movie tu.. sesapa yang tak tengok lagi tu, tengoklah kalau ada masa.. dia punya cerita lebih kurang macam "Armageddon" punya movie.. cuma "Armageddon" ni nak selamatkan bumi daripada asteroid.. tapi "Apollo 13".. tau-tau jelah.. ^_^.. hmm.. the next day of school in Thursday, semua benda jalan dengan lancar.. masa P.E. memang best.. I am the top 2 shooter.. lol.. anyway.. nanti neo cerita apa berlaku pada hari ini.. sekian,
wassalam.. ^_^

This page is powered by Blogger. Isn't yours?